Over ons - Prepaid Energy Service
796
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-796,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
OMDAT WIJ SAMEN DE FINANCIEEL KWETSBARE MENSEN IN DE SAMENLEVING KUNNEN HELPEN

Hoe het werkt

Geen verrassingen achteraf

OMDAT WIJ WILLEN DAT IEDEREEN IN NEDERLAND ALTIJD TOEGANG HEEFT TOT ENERGIE
Betaal op jouw moment
OMDAT WIJ 'PREPAID ENERGIE' SAMEN KUNNEN REALISEREN

Altijd toegang tot gas en licht

Omdat niemand belang heeft bij energieschulden

Energie- en dus kostenbesparing

Prepaid omdat je energie ook anders kan regelen

Prepaid Energy; Nooit meer hoge jaarafrekeningen of onverwachts moeten bijbetalen

WIE ZIJN WE?

Prepaid Energy Service is een initiatief waarin momenteel diverse partijen – zoals netbeheerders, energieleveranciers en de Stichting Energiebank Nederland – samenwerken. Dit om mensen met een kleinere portemonnee te helpen schulden te voorkomen en met het hebben en behouden van toegang tot energie. Door deze dienst vanuit één centraal punt te faciliteren wordt het effectief en efficiënt ingezet, dusdanig dat het voor jou als klant niet meer kost.

WAAROM DOEN WE HET?

Wij hebben een missie: We willen huishoudens helpen met het hebben en behouden van toegang tot energie. We streven daarbij naar bewustwording, helder inzicht en meer controle over de energie-uitgaven. Door vooraf te betalen worden schulden vermeden.

Super concept, zeker bij de huisvesting van bijzondere doelgroepen. Wij bij de Stichting De Tussenvoorziening doen graag mee.
Prepaid Energy; Geen jaarrekening en onverwachts bijbetalen

MET WIE DOEN WE HET?

Prepaid Energy - de energiebank

STICHTING ENERGIEBANK NEDERLAND

Deze stichting helpt huishoudens die het hard nodig hebben, grip te krijgen op de energiekosten.

Met een persoonlijke coach gaan zij thuis aan de slag met energiebesparingstips, bespaarproducten en korting op de energierekening. Het concept Prepaid Energie sluit hier direct bij aan door huishoudens bewust te maken van hun energiegebruik en schulden te voorkomen. Daarom gelooft Stichting de Energiebank Nederland in Prepaid Energie.  

www.energiebanknederland.nl

RENDO

RENDO streeft er naar om haar huidige sterke positie als regionale netbeheerder en netwerkbedrijf (aardgas, groen gas, elektriciteit, data en warmte) voortdurend te verbeteren. RENDO wil als netwerkbedrijf actief zijn bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en de transitie naar een duurzame energievoorziening.

www.rendo.nl

Prepaid Energy - Stedin
STEDIN

Duurzame energie voor iedereen. Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met zo’n 3000 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

www.stedin.net

LIANDER

Liander is netbeheerder van elektriciteit en gas in Gelderland en Noord-Holland, Flevoland en in grote delen van Friesland en Zuid-Holland. Liander verzorgt de aanleg en het onderhoud van de elektriciteits- en gasnetten. Liander transporteert elektriciteit en gas over de energienetten en waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid. Liander bedient ruim 3 miljoen klanten in haar verzorgingsgebied. Liander is onderdeel van Alliander, de initiatiefnemer van Prepaid Energy Service. 

www.liander.nl

Prepaid Energy - Liander

Wij komen graag in contact met diverse partijen zoals energieleveranciers, schuldhulpverleners en gemeenten om dit initiatief samen succesvol te maken. Neem gerust contact met ons op.