Over ons - Prepaid Energy Service
796
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-796,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
OMDAT WIJ SAMEN DE FINANCIEEL KWETSBARE MENSEN IN DE SAMENLEVING KUNNEN HELPEN

Hoe het werkt

Geen verrassingen achteraf

OMDAT WIJ WILLEN DAT IEDEREEN IN NEDERLAND ALTIJD TOEGANG HEEFT TOT ENERGIE
Betaal op jouw moment
OMDAT WIJ 'PREPAID ENERGIE' SAMEN KUNNEN REALISEREN

Altijd toegang tot gas en licht

Omdat niemand belang heeft bij energieschulden

Energie- en dus kostenbesparing

Prepaid omdat je energie ook anders kan regelen

Prepaid Energy; Nooit meer hoge jaarafrekeningen of onverwachts moeten bijbetalen

WIE ZIJN WE?

Prepaid Energy Service is een initiatief waarin momenteel diverse partijen – zoals netbeheerders, energieleveranciers en de Stichting Energiebank Nederland – samenwerken. Dit om mensen met een kleinere portemonnee te helpen schulden te voorkomen en met het hebben en behouden van toegang tot energie. Door deze dienst vanuit één centraal punt te faciliteren wordt het effectief en efficiënt ingezet, dusdanig dat het voor jou als klant niet meer kost.

WAAROM DOEN WE HET?

Wij hebben een missie: We willen huishoudens helpen met het hebben en behouden van toegang tot energie. We streven daarbij naar bewustwording, helder inzicht en meer controle over de energie-uitgaven. Door vooraf te betalen worden schulden vermeden.

Super concept, zeker bij de huisvesting van bijzondere doelgroepen. Wij bij de Stichting De Tussenvoorziening doen graag mee.
Prepaid Energy; Geen jaarrekening en onverwachts bijbetalen